23.8.12

3h de resistència BTT per parelles. Canet de Mar



Dia: 8 de setembre de 2012
Hora:16 a 19h
Lloc: davant el gimnàs H2O
20€/ parella
limit 50 parelles


1.        Les 3h Resistència BTT de Canet de Mar és una prova organitzada per la botiga Formulabike juntament amb el Club Ciclista Canet i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canet e Mar.
2.       La participació és per equips de dos corredors on l'objectiu és donar el màxim de voltes per relleus en un circuit tancat de 3.500 mts de distància.
3.       La cursa esta oberta a qualsevol persona major de 18 anys o menors amb autorització dels tutors (han d’estar presents a la cursa els tutors).
4.       Sense arribar a ser un expert en la BTT, sí cal tenir un mínim de coneixement tècnics de la disciplina i un mínim de condició física per afrontar-la, sota la pròpia responsabilitat dels participants. Per tant, qualsevol corredor competeix sota la seva pròpia responsabilitat, a la vegada que eximeix totalment a l’organització de qualsevol negligència o accident motivat por no seguir les indicacions dels organitzadors. Sobre el propi corredor recau la decisió final de sortida i/o realització i/o abandonament de la proba.
5.       La inscripció està limitada a 50 equips.
6.       Les inscripcions es duran a terme a la botiga Formulabike (C/ Cuba, 24. Canet) o el mateix dia de la cursa fins a 30’ abans de la sortida
7.       El preu de l’Inscripció es 20 €/parella.
8.       A partir de les 15:00h, els membres de l'equip podran recollir a la carpa de control els dorsals.
9.       A partir de les 15:00h quedarà obert el circuit per tal de poder fer el reconeixement, obligatori l’ús del casc.
10.    A les 15:30 es tancarà el circuit i davant de la carpa de control es farà el briefing per comentar la normativa.
11.     La cursa s’iniciarà a les 16:00h i finalitzarà a les 19:00h.
12.     Lloc: Polígon Industrial Misser
13.     Durant la cursa s’ha de respectar als altres corredors. Recomanem demanar pas amb uns metres d’antelació. Si us demanen pas cal respectar-ho.
14.    S’ha de respectar qualsevol indicació donada per l’organització en qualsevol moment de la cursa.
15.     En cap cas es pot anar en direcció contrària al sentit de la cursa.
16.     Passades 3 hores des de l’inici, es donarà per finalitzada la cursa deixant acabar la volta a tots els corredors que en aquell moment encara estiguin donant-la.
17. L’organització es reserva el dret de modificar el circuit si es presenten situacions insalvables, així suspendre/modificar la cursa per anomalies meteorològiques o d’altres situacions d’extrema urgència, però en cap cas es retornarà els diners de la inscripció.
18.  L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants. Si bé vetllarà per tal d’evitar-los.
19.     En acabar podreu gaudir d’un bon entrepà i beguda per a tothom. Hi haurà un obsequi per a tots els participants.
20.   Hi haurà premis per a les 3 primeres parelles classificades.

1 comentario:

  1. Ens podeu posar el cartell de la cebrianenca btt al bloc.?
    Us esperem el 9 setembre.
    Inscripions obertesonline a

    Cebrianenca.blogspot.com

    Jabalibikers.com

    Gracies coompanys !!!!!!

    ResponderEliminar