18.6.12

Clasificacions 18ª Pedalada Popular. Canet de Mar


Moltes gràcies a tots els que vareu participar a la Pedalada!!! Sabem que es una cursa dura i tècnica però creiem que aquesta és l'essència de l'autèntica btt. Es una cursa per disfrutar de corriols i més corriols, uns més difícils que d'altres però tots ells de gran bellesa. I... tot i la dificultat que caracteritza la cursa, cada any sou molts els que no us la voleu perdre, els que repetiu i els que, ho proveu per primera vegada. Moltes gracies a tots perquè sense vosaltres no seria possible.

Moltes gracies també a tots els col•laboradors que, de manera totalment desinteressada, ens ajuden a fer que tot surti rodó, que no us falti de res i que quedeu ben contents per repetir l'any vinent!!!



I ara....   les classificacions:




12 comentarios:

  1. La mas trialera de todas las ediciones. Tan dura como estupenda, el recorrido mas bien aprovechado en un pequeño espacio de montaña.

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona per la pedalada, un recorregut molt divertit i molt bon ambient ens van fer passar un diumenge de P.M. a tots els participants.
    Fins la propera!!!

    ResponderEliminar
  3. Els 25 km més ben aprofitats en MTB. Curta i mooooolt intensa. Gràcies i fins l'any q ve.

    ResponderEliminar
  4. Recorrido muy guapo me a gustado muchísimo el año que biene seguro repito lastima que el final fuese muy confuso muchos que iban detrás acabaron delante pero un 10 por todo lo demás

    ResponderEliminar
  5. Muy buena, muy rompedora, buenos trazados técnicos en subida y en bajada.
    El único pero, al final unos desvíos un poco confusos.

    ResponderEliminar
  6. Gabriel Hernández18 jun 2012, 20:19:00

    Enhorabona pel recorregut, com sempre, he acabat cansat de cames, però, sobretot, de 'coco', doncs no deixeu ni un moment per gaudir del paissatge ;-) El circuit, molt ben senyalitzat (fins al final de la llarga, veig que no sóc l'unic, tot i que he trobat el camí correcte), els manguitos d'obsequi, en la línia de sempre: obsequis utils pels que fem bici. L'any vinent ens tornem a veure, i si no es així, que sigui per culpa vostra ;-). Gràcies i salutacions.

    ResponderEliminar
  7. Felicitats per la cursa! combinació de circuit amb km mida perfecte! intensitat total de principi a fi, i dificultat tb a la mida exacta! la única pega la senyalització escassa d'algun punt ràpid del final i un encreuament on em va baixar un de cara que em va deixar de pedra!

    ResponderEliminar
  8. Cada any procuro millorar la meva marca personal.... >Però m`ho poseu molt difícil !!!... Boníssima aquest any... El proper... MAIOT!!!.. ja toca!

    ResponderEliminar
  9. Bona nit, moltes felicitats per la Pedalejada, un circuit magnífic, molt divertit i tècnic. Feia molt de temps que no patia tant i a la vegada gaudia tant a la vegada. L’any que bé repeteixo. L’únic, les senyalitzacions, però molt em temo que hi ha molta gent que és pensa que la muntanya es només d’ells i que poden tirar per terra la feina feta per l’organització treien senyals i posant-les en altres indrets.
    Moltes felicitats de nou.

    ResponderEliminar
  10. MOLTES GRACIES A TOTS PELS VOSTRES COMENTARIS!!! INTENTAREM MILLORAR AQUESTS ERRORS PEL PROPER ANY I ESPEREM TORNAR-HOS A VEURE A LA 19ª EDICIO!!!!
    FELICITATS A TOTS!!!!

    ResponderEliminar
  11. Felicitats..! Recorregut perfecte, pur mountain bike, molt divertit. Jo nomès vaig veure un encreuament que et podies confondre, perque havia marques d'anada i de tornada, però la resta perfecte, passa que anavem com motos..!.. pero...PERFECTE tot..! Amb abundant beguda al final, i molt bona la sindria!

    Gràcies i fins a la pròxima !

    ResponderEliminar
  12. Moltes felicitats. Vaig disfrutar moltíssim!!! Ens veiem el proper any

    ResponderEliminar