3.8.09

JA TORNEM A SER AQUI!!!

hoooooola a tooots!!!!!!
sé que he tingut el blog una mica "abandonadillo", però.... per compensar-ho.... aquí va una... noticia-mix de tot el que hem fet abans i durant les vacances!!! X Duatló Popular Vila de Pineda de Mar 3.5km a peu + 20km de BTT+ 3.5 km a peu 248 participants
el 28 de Juny alguns del club ens varem aixecar d'hora, tot i haver estat les Festes de Canet el dia abans, per participar en la Duatló de Pineda. El dia va començar moooolt calorós i ho varem patir de valent durant la pujada en BTT però... al final OBJECTIU CONSEGUIT i... fins i tot ens varem endur dues copetes cap a casa!! Moltes Felicitats al Manolo, a l'Oscar, al Xus, al Pierre, al Martí i a la Cati i.... moltissimes gràcies al nostre animador-manager-fotograf... Martí Xandri!!! per mes informació i classificacions: http://www.ciclismepineda.com/index.php Pasejada nocturna
El 10 de Juliol varem deixar les bicis a casa i varem fer la primera passejada nocturna d'aquest any.
Per mi era la primera pero alguns dels club ja la venen fent d'uns anys enrere cap aquí.
Va ser moooolt divertit, varem sortir cap a les 8 del vespre (bé, aquesta es l'hora que varem quedar, però sempre ens retrasem una miqueta ;) i cap a les 11 arribàvem al restaurant on varem disfrutar d'una merescuda recompensa!!!! I després del sopar, el postra, el cafè i els carajillos i els xupitos... aleeeeeeeee..... a veure qui es el valent que torna ;);)
Agraïment especial al nostre "sherpa" particular, el Manolo!! que, com sempre, i encara que ens queixem, ens prepara unes rutes molt xules!!!

BORDES

Personalment pujar un cim ha estat una de les millors experiències de la meva curta vida... aquella sensació de llibertat i la calma quan ets a dalt i només paisatges preciosos al teu voltant...... increíble!!!

Pic d'Areste 2.900m

varem sortir d'horeta i varem estar gairebé 9h caminant però. ..va valer la pena. Pel camí ,... pedres, aigua, verd... per alguns de nosaltres era la primera vegada que feiem una sortida així i crec que parlo per tots quan dic que... no serà l'última!!!! a per la... Pica d'Estats!!!!!!

sort que als "novatos" ens varen acompanyar la Montse, el Felix i el Carlos, uns campions en això de caminar i de pujar muntanyes. I a la tornada..., a casa ja ens tenien el pica pica a punt i les cerveses ben fresquetes... això si que és un equip!!!!!! Gràcies: Anna, Maribel i Merçè.

Manolo, et varem trobar a faltar!!!!

i el dia següent... i després de la pallisa del dia anterior... de passeig cap a Tor.

GRÀCIES FELIX I MERCE!!!!

8ª Triatló de Malgrat 500m natació a mar + 12km de BTT+ 4km cursa a peu

El passat 26 de Juliol es va celebrar a Malgrat la 8ª Triatló de Malgrat, organitzada pel Grup Excursionista Malgratenc. La prova va tenir un gran èxit fins arribar a tenir 400 participants. El Ricard Aranyo i... una servidora hi varem participar i... sort en vaig tenir que en Ricard, que de triatlons ja n'ha fet unes quantes, i que em va acompanyar perquè sinó crec que encara estaria buscant la primera bolla a l'aigua. Gracies Ricard i gracies també als meus companys incondicionals de bici que ens varen venir animar!!!!!

en aqesta sortim el Ricard i jo a punt de començar els 12km en bici. Ricard (351) Cati (407)

per classificacions i mes fotos http://www.gem-malgrat.cat/

BTT noctura 28 d'agost
a veure si per aquesta noticia algun dels participants s'anima i m'envia fotos i una petita crònica!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario