29.9.10

SELENIKA

Varem sortir a les 6,00h de Canet, el Lluís Jofre i jo. Arribem a Navarcles a les 7,00h, demanem el dorsal, esmorzem una mica (et donen cafè i coca) i ens posem a la cua. 1.313 persones amb les seves 1.313 bicicletes i les seves 2.626 rodes… tot un espectacle. A les 8,02h donen la sortida, la temperatura era de 7º C. però no notàvem el fred. Els primers kilòmetres son una mica pesats perquè hi ha algun pas estret i es fan colls d’ampolla. Només els primers no es troben aturats. El recorregut ha esta maco, per paratges que abans mai havia vist, entre Navarcles i Moià. Zona molt bona pels bolets. La carrera ha transcorregut sense incidents per nosaltres. Les nostres màquines han respòs a la perfecció. Ni punxades ni trencadisses, ni res de res. Ara feia pena veure a tanta gent pujant o arreglant canvis a última hora. La organització de la carrera és molt bona: 4 controls on hi ha menjar i beure (sucs, barretes, fruits secs, pa de pessic amb fruites, aigua, coca cola, etc.), servei mèdic i servei mecànic. Portes un num. de telèfon d’urgència per si tens un accident i et venen a buscar a on estiguis si no pots tornar. Al final et donen el dinar, un regal, la teva foto de la carrera i un certificat amb el temps que has fet. En el meu cas han posat les dades de l’any passat i les d’aquest…i he millorat !!!! Els participants tenen un alt nivell, només dir que els primers l’han fet en menys de 4 hores, i son 108 Km, amb totes les seves dificultats. Nosaltres hem esta 8,57 minuts (20 minuts menys que l’any passat amb un km més) he arribat en el lloc 1.063 amb una mitja de 12,1Km. Jo estic molt satisfet d’aquests números, encara que algú pensarà que no són gaire bons. A mi m’és igual, jo em comparo amb mi mateix. Ja et dic que el nivell és molt alt. Be, no et vull fer més rotllo. Segurament l’any que ve no la faci, penso que amb 2 anys seguits ja n’hi ha prou, però si us animeu potser sí que vinc…. Una abraçada Rafa Gracies Rafa.

22.9.10

Mm - Matagalls Montserrat 2010

hola a tots!! tot i ser el blog d'un club ciclista, a molts de nosaltres ens encanta la muntanya i es per això que no ens podem oblidar de parlar de la Matagalls Montserrat d'aquest any. Com sabreu es tracta d'una travessa de muntanya de, ni mes ni menys, que 84km a fer en menys de 24h. Des de Canet va sortir un autocar amb uns 20 valents/es disposats a fer aquesta prova tan mítica com dura. Nosaltres, des d'aquí, els volem felicitar a tots perque s'ho mereixen: per valents per intentar-ho i per valents per acabar-la; però volem felicitar especialment al nostre amic SENDO perquè es un campeon, perquè va dir que la faria i així ho va fer de principi a fi!!! FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.9.10

CEBRIANENCA 2010

hola bikers!!! imagino que haureu descansat molt durant les vacances aixi que... per anar calentant pinyons...... us proposem la Cebrianenca!!!! aquest diumenge a Sant Cebrià i organitzada pels nostres amics JABALI BIKERS Hi haurà dos recorreguts de 15km i 30km A l'arribada botifarra i obsequi per a tots els participants i trofeus pels primers classificats de cada categoria. per a més informació: http://lacebrianenca2010.blogspot.com/