4.12.09

sortida BTT 6 de desembre

Com que el nivell d'aquest club està augmentant tan ;);).... aquest diumenge hi haura una "lucha de titanes" i ens enfrentarem al Dragon Khan!!! a veure quants de nosaltres el pugem!! (jo, segur que no!!!););) fins diumenge, a les 8 on sempre!!! aaah.. us paso un link d'un amic del Club http://es.wikiloc.com/wikiloc/user.do?name=pokpoc

sortides i pedalades

Prehistòrica 2009
Tan parlar de la cursa prehistòrica, aquest any ens varem decidir a participar-hi. Nosaltres i.... 2.400 persones més!!!!
Només arribar varem anar a buscar el dorsal, encara quedaven ben bé 45min. per l'inici de la cursa però ja hi havia una cua de por a la sortida!! tots els que s'esperaven allà eren els que... ja sabien de que anava.... no com nosaltres... que varem pecar de "novatos"!!! ;);)
La nostra idea era fer la cursa llarga i així ho varem fer fins que després d'esperar 40min. a una trialera varem decidir agafar la carretera que baixava i en 5min. ens varem plantar a l'arribada, perquè crec que sinó, encara hi seriem!!
Ara, he de dir que el recorregut era xulissim, baixades tècniques en algun moment i d'altres molt ciclables inclus per btteras com jo!!
Aquest es "l'hibrit" de la nostra Prehistòrica: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=626901
Sortida a canyamars 29-12-2009
la frase de la sortida seria..... RED BULL TE DA ALAAAAASSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ja sabeu que parlo ;);)
aquest cop la tornada no va ser per la creu de rupit sino per mataró, puja igual... les coses com son!! perquè a mi em va semblar que algú va dir... "planeja, planeja" sisi...... quin fart de pujar!!!! pero va valer la pena, la baixa fins mataró es xulisima!!