30.4.09

canvi d'horari

recordar-vos que a partir del proper diumenge 3 de maig comença l'horari d'estiu i adelantem mitja horeta l'hora de sortida. Cada diumenge a les 7.30 a la ronda (davant del bar tropical) Fins diumenge!!!!!

24.4.09

sortida BTT 25 d'abril

quedem a les 7h davant de Vil.la Flora
distancia: 60km aprox.
hola a tots!!! demà ens n'anem cap al Montseny. Agafarem el cotxe fins a Arbucies i des d'alla començarem una ruta d'uns 60km recorren el Parc Natural i passant pels pobles de Santa Fe i Riells.
La ruta es preciosa pero hi ha un bon tros de pujada (30km) aixi que aneu tots a dormir d'horeta i a descansar!!!
Portarem entrepà per l'esmorçar pero pararem a dinar aixi que la tornada serà cap a les 5 de la tarda.
Moltes gracies al Rafa per tota l'organització de la sortida.
Si la voleu veure us passo el link amb el road-book i tota l'informació de la ruta:
Socis, ens veiem aquest vespre a la seu. Reunió a les 22h.

17.4.09

VII Mostra d'Entitats

Aquest cap de setmana, 18 i 19 d'abril, es celebra a Canet la setena Mostra d'Entitats. En aquesta edició, l'element comú a tots els estands i les activitats programades seran els drets humans. En total hi haurà més de 100 carpes i 72 entitats locals participants. El Club Ciclista Canet estarem situats al carrer de la Font, aixi que tots els que volgueu podeu passar per el nostre stand i demanar tota la informació que necessiteu (sortides, la pedalada,...) us hi esperem a tots!!! en aquest enllaç poreu veure un video de la mostra d'entitats del darrer any: http://www.youtube.com/watch?v=GFmMvuENs9s

Pedelada pel Cap de Creus

El 9/11/08 varem carregar les bicicletes i van anar fins a Cadaques on els nostres amics del Diving Cadaques http://www.divingccadaques.com/ en varen preparar una sortideta per la Costa Brava. La sortida va ser durilla pero amb unes vistes espectaculars!! el promotor de la sortida... el Sendo!!! presiiiii!!!! no se com ens ho fem però... seeempre pujem!!! ese... toque femenino al final de l'esforç... la recompensa!!! mapa de la ruta No es tractava d'una cursa sino de passar una bona estona amb els amics i fer una mica d'esport aixi que.... l'any que ve hi tornarem!!!! article publicat a la revista "Mountainbike"